Informasjon

Hva er Infected?

Infected er et av Akershus største datatreff (LAN-party), og holder til i kulturhuset i Asker kommune. Arrangementet varer tre dager og huser over 500 personer. Gjennom hele arrangementet blir det arrangert konkurranser (compo) med premier. Infected startet opp i 2005-2006 i Leikvollhallen i Asker. I de senere årene har deltakerantallet steget kraftig og kulturhuset ble en passende arena for arrangementet.

For hvem?

Vi ønsker all data- og gaming-interessert ungdom velkommen til Infected uavhengig hvor du kommer fra. Kommer du helt fra Nordland er du like velkommen som en fra Asker. Det er fortsatt ingen fastsatt aldersgrense på Infected, men alle under 14 år må ha med skriftlig bekreftelse fra foreldre. Skjema finnes her! Ettersom dette er et 48-timers arrangement, anbefaler vi at de under 14 år vurderer hvorvidt dette er noe for dem.

Billettsalg

Billettsalget starter ca. fire uker før arrangementstart, og dette gjøres gjennom vår billettløsning knyttet opp mot PayPal. Du bestiller plass gjennom siden tickets.infected.no ved å logge deg inn med brukernavn og passord. Så fort seat-mappet er klart kan du velge hvilke plass(er) du ønsker å sitte på.

Når?

Arrangementet gjennomføres første helg av høstferien og vinterferien. Dørene åpner 18:00, men det lønner seg å komme i god tid før dette om du ønsker å komme raskt i gang. Det tar tid å komme inn, og du må beregne litt ventetid.

Billetten

Alle på Infected må ha bruker på tickets.infected.no, med riktig informasjon om deg. Du må også ha en billett knyttet mot din bruker. Hvis en kamerat har kjøpt billett for deg må han overføre den til din bruker. Dette er noe vi har gjort veldig enkelt for dere på siden. Så det er ikke noe problem om du kjøper billett for andre. Ingen kommer inn på Infected uten bruker med billett.

Viktig å huske

Husk å ta med legitimasjon, uten det kommer du ikke inn. Du står selv ansvarlig for din oppførsel under LAN-et, og kan få advarsler om utestengelse fra arrangementet før en eventuell utvisning ved brudd på Infected sine regler og rettningslinjer. Vi oppfordrer alle deltakere til å ha jevnlig kontakt med hjemmet underveis, og ta med seg mobiltelefon e.l. Det vil alltid være personer over 18 år tilstede i Infected sitt crew som hjelper deg ved behov.

Plassen

Hver plass er minimum 70x70cm. Det er lov til å ta med hylle, men den kan ikke gå utenom plassen. Du kan også ta med egen stol, men da bare en vanlig kontorstol ikke noe stor stressless, tenk på sidemannen ;)

Foreldre

Vi råder alle foreldre til å lese mer om Infected på denne linken. Det vil være opptil flere myndige i Infected sitt crew til stede under hele arrangementet, samt minimum én ansatt i Asker kommune. Har du behov for å komme i kontakt med kontaktpersoner for LAN-et bruk kontaktinformasjonen her. Vi minner om at alle deltakere under 14 år må ha med skriftlig bekreftelse fra foreldre for å komme inn.