Konkurranser

Det blir compoer i følgende spill:

Ingen spill er lagt til i systemet enda.

Generelt for alle spill:


Etter matchen må begge lagene melde resultatet til game crew.

Når du skal kontakte en game admin eller en som representerer det andre laget som spiller så introduser deg med nick så man vet hvem du er. Du må også si klart hvilket lag du spiller for.

For å melde deg på compoen gå inn på compo siden og registrer ditt lag.

Double-Elimination

Begge compoene blir det spilt double-elimination. Det er et spill oppsett som går på vanlig cup system, men du har mulighet til og tape en kamp. Alle starter i Higher bracket, men hvis du taper en match i higher går man ned i det som heter lower bracket. Taper du etter du har kommet ned i lower er du ute av compoen. For å komme til finalen må du enten vinne Higher bracket eller lower bracket.

Klager/annet

Hvis det er noe uklart ved disse reglene så er det ditt ansvar og spørre en i game crew for å finne ut av det du lurer på. Game crew vil være tilgjengelig til enhver tid.

Spillere

Bare spillere som er registrert på laget får lov til å spille. En spiller kan bare være på et lag, som betyr at du ikke kan spille på to forskjellige lag i en og samme compo. Mangler dere en person ved oppmøte så kan dere spørre game crew om dere får lov til å bruke en step til spilleren kommer tilbake. Eller spille med en mindre.

Oppmøte

Hvis det mangler spillere vil de ha 10 minutter på seg til og bli klare. Hvis et av lagene ikke har alle klar innen tiden så kan de spille med færre spillere.
Crew kan delta som andre deltagere.


Infected forbeholder seg retten til å endre/heve/legge til regler på et hvilket som helst tidspunkt.

Vi forbeholder oss også retten til å vike fra å dømme etter reglene i veldig ekstreme situasjoner.