For foreldre og foresatte

Infected er et data-party som foregår kontinuerlig over to døgn. Er du en forelder eller foresatt kan denne artikkelen være nyttig for deg


Infected LAN er et ungdomsarrangement i regi av Asker kommune og Radar ungdomsskafé. Arrangementet passer for alle data og eller spillinteresserte ungdom som ønsker å samle seg for en sosial og hyggelig sammenkomst. Vi ønsker å fokusere på at dette er et av de flotte og miljøbyggende aktivitetene som arrangeres i kommunen.

Hvordan foregår det?

Arrangementet varer over tre dager – normalt fra fredag kveld til søndag morgen, første helgen i høstferien og vinterferien. Infected er for ungdom – og utføres av ungdom. Det vil si at det er primært ungdommen selv som står for arrangementet, med planlegging, gjennomføring og opprydding. På denne måten blir arrangementet en arena der unge mennesker kan bygge opp relasjoner og drive positivt arbeid.

Aldersgrense, spesielle behov

Er barnet ditt under 14 år, må du ha med en fullmakt. Den finner du her! Har barnet ditt spesielle behov vi bør vite om? Ta kontakt med erling@nortiktak.no, så hjelper vi til.

Oppmøte

Når LAN (local area network)-et starter klokken 18 sjekker alle deltakerne inn, får på adgangsbånd og finner plassen sin. Her plasserer de pc-en og sitter store deler av tiden. Ellers er Radar Ungdomskafe åpen, og områdene i kafeen åpen for sosiale aktiviteter. Det er egne sovesaler, og deltakerne blir oppfordret til å sove flere ganger underveis. Ellers foregår det spillkonkurranser lokalt og andre «events».

Sikkerhet

Bør vi bekymre oss? Nei. Det er over 100 medlemmer av Infected-crewene (Security, core, kafe & backstage, tech, Media og game) som hele tiden overvåker områdene. Sikkerhet er noe Infected setter veldig høyt. Både i forkant og underveis. Security sørger for sikkerhet også med tanke på kriseberedskap og førstehjelp. Skulle du bli bekymret, ta kontakt med informasjonsansvarlig underveis.

Brannvesen og politi er rutinemessig inne og patruljerer på arrangementet.

Kontakt underveis

Kan vi få kontakt med barnet underveis?: Vi oppfordrer alle til å ha med seg mobil på arrangementet. Skulle det komme situasjoner hvor du må må ha tak i vedkommende og ikke får kontakt, kan du kontakte informasjonsansvarlig.