Konkurranser

Reglene og spillene vises under

Generelt for alle spill

Etter matchen må begge lagene melde resultatet til game crew. Når du skal melde resultatet er det viktig at du sier hvilket lag du spiller for hvilket og hvilket lag du spilte i mot. Dette gjøres i discord kanalen som heter match results.

Double-Elimination

Begge compoene blir det spilt double-elimination. Det er et spill oppsett som går på vanlig cup system, men du har mulighet til og tape en kamp. Alle starter i Higher bracket, men hvis du taper en match i higher går man ned i det som heter lower bracket. Taper du etter du har kommet ned i lower er du ute av compoen. For å komme til finalen må du enten vinne Higher bracket eller lower bracket.

Klager / annet

Hvis det er noe uklart ved disse reglene så er det ditt ansvar og spørre en i game crew for å finne ut av det du lurer på. Game crew vil være tilgjengelig til enhver tid på discord.

Spillere

Bare spillere som er registrert på laget får lov til å spille. En spiller kan bare være på et lag, som betyr at du ikke kan spille på to forskjellige lag i en og samme compo. Mangler dere en person ved oppmøte så kan dere bruke en Step-inn spiller. Denne spilleren må være registrert på forhånd og må spille helle serien. Man kan ikke bytte spillere under en match eller serie.

Oppmøte

Det forventes at alle lag er klare til oppsatte tider. Vis det mangler et medlem eller et lag ikke er klart har de 10 minutter fra den oppsatte start tiden til og bli klare. SKAL det gis beskjed til game admin og de tar avgjørelse om walkover. Crew kan delta som andre deltagere.

Discord

Game crew bruker discord for komunikasjon mellom deltagere og game admins. Trenger du en game admin kan du tagge @Game. Alle lag kapteiner må melde seg i #tag-forespørsel for og få tildelt lag kaptein tag. Discord Link: https://discord.gg/TYbhyhp NB: Denne linken er ny høsten 2019

Lag Kapteiner

Lag Kapteiner/Lag ledere må være tiljengelige på discord 30 minutter før og etter at de er satt op til og spille.

Viktig

Infected forbeholder seg retten til å endre/heve/legge til regler på et hvilket som helst tidspunkt. Vi forbeholder oss også retten til å vike fra å dømme etter reglene i veldig ekstreme situasjoner.